Magyar Babamentő AlapítványBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

A Pályázatíró tanácsadónk
- 2011.12.10.Én a munkámmal támogatom Őket.
- 2011.08.11.Gondoskodj MagadrólMagyar

Működtetjük
Bölcsőtöl
A gyermekkor végéig
Tisztán
Becsülettel
KözösenA "Magyar Babamentő Alapítvány Támogatók Baráti Körének" (MBATBK) bárki tagja lehet, aki havi rendszerességgel minimum 500 forinttal támogatja a törekvéseinket.

Természetesen az alapítvány továbbra is köszönettel fogad bármilyen összegű egyedi adományokat is, akkor is, ha azok nem rendszeresek - az MBATBK célja azonban, hogy olyan fix forrás jöjjön létre, melyre az alapítvány biztosan számíthat és amit a legégetőbb kiadásokra fordíthat.

Munkánkkal olyan közhasznú feladatokat látunk el, melyek a társadalom jobbítását, segítését szolgálják, ehhez a munkához pedig nekünk kell a forrásainkat megteremtenünk. Az alapítvány működéséhez és fenntartásához, (iroda, rezsi, bérjellegű költségek, könyvelő, könyvizsgáló, utazáshoz a benzinköltség stb) pénz is kell azt hiszem ezzel Ön is tisztában van.

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások kifizetésében. Akár havi 500 Ft is nagy segítséget jelent!

Nincs tehát más dolga, mint kitölteni az itt látható űrlapot, ezzel jelezvén a belépési szándékát, majd beállítani bankszámláján rendszeres átutalásnak "MBATBK" megjegyzéssel az erre a célra szánt összeget (minimum 500 HUF), oly módon, hogy az minden hónap 15-éig megérkezzen az alapítvány bankszámlájára (OTP Bank: 11742111-20061966).

Akik már csatlakoztak a Baráti Körünkhöz

Rendszeres adományommal támogatni kívánom a MAGYAR BABAMENTŐ ALAPÍTVÁNY munkáját, egyben a MBATBK tagja akarok lenni.

Fontos tudnivalók kitöltés előtt!

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben az űrlap nem továbbítható. Ön hibaüzenetet fog látni, mely felkéri, hogy pótolja a hiányzó mezők kitöltését.

A * csillaggal csilaggal jelölt mezők kitöltése csak azok számára kötelező akik, csatlakozni kívánnak a "Magyar Babamentő Alapítvány Támogatók Baráti Köréhez" (MBATBK)

Vállalt befizetés összege/hó
Más összeg
Az adományozás idõpontja
Határozott ideig
- tól.......-ig
Az adományozás idõpontja
Határozatlan ideig, kezdete:
Az adomány megfizetése
Adományom minden hónap 15-éig megérkezik az alapítvány bankszámlájára
Személyes adatok
A * jelölt mezők kitöltése kötelező!
Vezetékneve*
Keresztneve*
Születési éve
Lakcíme
Irányítószáma*
Település neve*
Utca, házszám*
Emelet,ajtó
Egyéb elérhetőség
Telefonszáma*
E-mail címe*
Kizárólag azon adatok jelennek meg a profiljukon,
melyet itt megjelöltek ill. kitöltöttek!
Támogató választott azonosító neve:
(amit a regisztráció során megad(ott))
Kérjük mutatkozzon be a többi tagoknak
Kérjük írja le a támogatása indokait
Azért támogatom az alapítványt, mert:
Mely adatai jelenjenek meg a tagoknak
több is bejelölhető
Azonosítóm
Nevem
Születésem ideje
Lakhelyem, település megjelölésével
A havi támogatásom összege
Fényképem
Önök által megadott kép
Bemutatkozásom
Támogatásom indokai
Cégem logoja
Cégem honlapja
Blogom
A honlapon való megjelenést Elfogadom


Mi történik a "Kész vagyok mehet" gomb megnyomása után?

Az űrlap kitöltésével, Ön csak jelzi a szándékát, hogy rendszeresen kívánja támogatni a munkánkat, amit mi azonnal megkapunk, Önt pedig arra kérjük, hogy gondoskodjon beállítani bankszámláján rendszeres átutalásnak "MBATBK" megjegyzéssel az erre a célra szánt összeget (minimum 500 HUF), oly módon, hogy az minden hónap 15-éig megérkezzen az alapítvány bankszámlájára (OTP Bank: 11742111-20061966).

Lépjen be a saját Online Internet Banking szolgáltatásához, ne feledje a megjegyzés rovatba beírni a jeligét: "MBATBK"

Az adományok felhasználásáról a Magyar Babamentő Alapítvány a www.magyarbabamento.hu illetve a www.magyarbabamentok.shp.hu internetes oldalain tájékoztatja az adományozókat és a nyilvánosságot.

Alapítványunk minden kedves adományozóját örömmel látja a Magyar Babamentő Alapítvány nyilvános kuratóriumi ülésein.

Mely adatai jelenjenek meg a tagoknak

Mi elkészítjük személyes profilját a MBATBK weboldalára, mely akkor jelenik meg a nyilvánosan, amikor első utalása beérkezik és a weboldal karbantartója aktiválja a profilt.

Ezzel együtt természetesen belépést kap a MBATBK fórumába, ahol a többi támogatóval kicserélheti tapasztalatait és fontos információkhoz is juthat. Természetesen sem a honlapon, sem a fórumban való részvétel nem kötelező - ki-ki ideje, aktivitása, kedve szerint vehet részt rajta.

A klubtagok a weboldalon szerepelhetnek teljes néven, becenéven, monogrammon, keresztnéven. Cég is lehet adományozó.

A tagok megadhatják személyes adataikat, e-mail címüket, születésnapjukat, illetve tetszőlegesen más adatokat is a többiek számára látható módon, valamint fényképet is feltüntethetnek adatlapjukon. (A tagok eldönthetik, akarják-e, hogy a havi támogatás összege szerepeljen-e profiljukban; természetesen ez nem kötelező.)

Kizárólag azon adatok jelennek meg a profiljukon, melyet a fenti adatlapon megjelöltek.(kitöltöttek)

Amennyiben szeretné, hogy a fényképe is szerepeljen az adatlapján, ez esetben kérjük, hogy küldje el ezt e-mailben az info [kukac] magyarbabamento.hu címre, és az e-mailben feltétlen tüntesse fel a nevét és a választott azonosítóját!

Cégek esetében természetesen lehetőség van akár hosszabb bemutatkozásra is. Ha szeretné, hogy cége logoja megjelenjen, kérjük ennek fényképét a fent leírtak szerint csatolni szíveskedjék.

A klubtagok bármikor felmondhatják tagságukat, illetve az automatikusan megszűnik, amennyiben 2 hónapon keresztül nem érkezik be a támogatási összeg.

Köszönjük, ha csatlakozik a közösségünkhöz, hiszen sok kicsi sokra megy és bármilyen kis adomány életmentő lehet.
Médiatámogatónk

Ugrás a szekesfehervarihirek.hu portálra

Kérjük támogassa Alapítványunkat jövedelemadója 1%-ával! Adószám: 18254651-1

Honlapkészítés